Sport Choice Facebook

Kontakt telefon: 011/31 82 332

 x 

0
Vaša korpa je prazna
Prijava Registracija

Prijavi se

Korisničko ime *
Lozinka *
Zapamti me

Registruj se

Polja obeležena (*) su obavezna.
Ime *
Korisničko ime *
Lozinka *
Potvrdi lozinku *
E-mail *
Potvrdi e-mail *
Captcha *

Pravo na odustajanje/Povraćaj robe

Poštovani kupci,

U skladu sa važećim Zakonom o zaštiti potrošača, (Sl.gl.RS br.62/2014) obaveštavamo Vas o sledećem:

Kupac ima pravo da, u roku od 14 dana od dana zaključenja ugovora na daljinu, bez navođenja razloga odustane od ugovora, sem ukoliko je poručena i dospela roba izrađena po posebnim zahtevima potrošača, po meri, ili personalizovana.

Kupac ostvaruje ovo pravo slanjem izjave o odustanku od ugovora i povraćajem robe Prodavcu najkasnije u roku od 14 dana od dana dospeća robe u državinu Kupca.

Na našu e-mail adresu info@sportchoice.rs, možete dostaviti Vašu izjavu o odustanku. Nakon što primimo Vaš e-mail, prosledićemo Vam Dokumenta za povraćaj robe na Vaš e-mail, što predstavlja potvrdu o prijemu Vaše izjave o odustanku od ugovora.

Dostavljena dokumenta je potrebno da odštampate, iste popunite, obavezno potpišete (potpišete i pečatirate za pravna lica) i zajedno sa robom, pošaljete na adresu koju Vam Operater iz ONLINE prodavnice bude poslao na Vaš e-mail.

Kupac mora vratiti proizvod nekorišćen, neoštećen, sa priloženim originalnim računom i obrascem "Izjava o odustanku od ugovora".

Troškove vraćanja robe snosi kupac, sem u slučajevima kada je primljeni proizvod neispravan ili pogrešan.

Sport Choice zadržava pravo da ne primi nazad reklamirani proizvod ukoliko se pri pregledu ustanovi da je proizvod korišćen.

Po prijemu i pregledu vraćenog proizvoda, Prodavac je dužan da vrati Kupcu uplaćenu sumu bez odlaganja, a najkasnije 14 dana od dana prijema vraćenih proizvoda.

Vaš Sport Choice!